Sunday, January 1, 2012

Tahun baru 2012..

Eh, dah masuk taun 2012..
Mknanya umur aku dah meningkat setaun..hehe..
Kalau bertambah, mknanya semakin tua lerrr..kalau tua nk buat apa?? bertaubat ler kan slalunya..
Sama jugak dgn aku..aku berazam utk berubah jd lebih baik lg..:)
Alhamdulillah..aku kawan2 di sekeliling pon baik2..officemate, rumet,kengkawan, suma baek2..~~

Kalau pasal keja plak, aku berazam utk jadi rajin lg.. kalau sebelum ni kul 5.30 aku dah balik, pasni kul 5.35 br aku balik.hehee..Kalau sblm ni aku wat keja malas2, pasni aku nk rajin2 sikit.. nk settle kan suma projek,,,Kalau boleh nk jd contoh kpd org len..heehee...

Mengenai kehidupan peribadi plak, kalau 1988 ~ 2011 aku single, insyaAllah, 2012 aku nk start "berkawan" la dulu dgn seseorang, then menamatkan zaman bujang aku..hehe..(padahal calon pon xdk g)..
"Tuhan tlg.. lembutkan hati dia, untuk menerima ku seadanya".. qoute from lagu OST ombak rindu..;p

Kalau dgn family, aku nk kena slalu la contact diorg..kalau sblm ni jarang cntc, taun 2012 aku berazam utk slalu2 cntc diorg, tanya khabar, utk eratkan lagi hubungan kami adek beradik yg ramai ni... pastu boleh la pinjam duit skali..erkk!!

Kalau acivity harian..hmmm....aku berazam nk wat byk keja baik le..insyaAllah.. then nak slalu bersukan.. men futsal n etc.. Badan sihat, otak cerdas..heee..Pastu,, nk abeskan novel2 yg aku pnjm ni..kekeke..
eh, ada lagi satu.. kalau sebelum ni, aku suka merapu dlm blog, pasni aku akan merapu dlm dairi aku plakss..hahaha.. Nk tulis dlm dairi la..boleh merapu byk sikit..eh, excited plak..

Pastu..ha!! aku nk tambah lagi satu hobi baru...menangkap gambar..hee.. kalau boleh nk try gmbr pemandangan la..tp kalau ada kawan nk offer jd model pon ok gakss,..heehee

Hmm... stakat tu ja kot azam aku utk taun no... da mghrib da,,ciao...~~

Wassalam..

2 comments:

  1. kalu i jadi model u, brapa u nk byr?? hahaha

    ReplyDelete
  2. Haahaa... kawan2 punya pasal..free jela..;p

    ReplyDelete