Tuesday, May 28, 2013

Karnival belia 2013 with sistah Syamim & Bro Den Helmi

Sabtu yg lalu, aku, amat n syamim ke karnival belia cdgnya..

so kami gerak ambik Syamim kt kajang.. dlm kul 1 cm2 smpai putrajaya..

So ktorg decide ke Alamanda dulu memandangkan Hari yg sangat Panas..

Sampai alamanda trus makan, then ktorg tgk muvie.. cdg nk tgk fast furious 6.. tp penuh,.. so ktorg tgk

cerita kartun.. EPIC.. epic jugak la cerita ni.. best je.. hehe..

terasa comel lak tgk cerita Kartun.. >_<


After that mula la operasi ke karnival belia tu.

Panjang jugak la gerai dia.. mmg penat.. org pn agak ramai.. fuhh.. 2 jam jalan tanpa henti.. aku dok tgk syamim & amat ni kuat gk.. x penat pn..hiihii.. aku dh sakit kaki jalan dh..

Pastu jalan punya jalan.. ada la nmpk artis sikit.. so sempat la kami ambik gambaq.. antaranya zain sidin, aishah sinclair, ikram dinzly and redza minhat..hehe

agak dh malam tu.. kami balik ja.. singgah makan sat kt restoran thai.. pastu pulang..hehe

Syamim n Zain..

Amat Kena paksa amik gambar..haha

Me and Syamim

Amat and Syamim

Terkezut belon besar kt blakang..hiks

dgn Ikram.. time ni ikram sibuk kunyah kerepek.. kena terjah amik gambaqq

Aichewah... dgn Redza Minhat..weekend ni jgn lupa tgk cerita #KIL tau..hehe.. promot

Kalau nk tau, ni la model kenderaan posmen yg pertama...

aishah sinclair

2nd time amik gambaq dgn ecah.. last sem 2 degree kot
Pastu kami makan kt kajang.. restoran thai apa ntah,, yg nmpk mcm nugget tu otong goreng tepung.. yumyumyum!!




Friday, May 24, 2013

Trip To Kedah with BFF and also my best frens wedding

Tanggal hujung bulan mac dan awal bulan april yg lalu, kawanku Husna telah melangsungkan perkahwinan beliau dgn jejaka pilihannya.. beliau bekerja sbg engineer di cyberjaya dan sami beliau engineer proton
tanjung malim..haih.. kawan2 ramai pakat kawin ni.. aku bila lg? fyi aku kenai usna sejak skolah rendah lg..skolah menengah pon sama2 gk..kira antara kawan aku yg paling lama la.. hehe

So aku blk ke kedah dgn amat n aju..diorg stay rumah aku je aritu.. so kira p melancong sekali la..
turut bersama2 trip ni pija n azira...

Gambaq di bawah ni antara moment2 yg dapat dikongsi yaww..

Husna, Hubby and Us



Guess Book!

BFF ni pn dah nk kawin dah nih.. kawan sejak fom2
malas nk jalan jauh2 naik menatang ni

BFF and mom!



Tringin nak ada kapal layar sendirikk


THIS IS PADDY!!!



Thursday, May 23, 2013

Berehat2 di PD..

Last 2 week me and my fren saja lepak2 PD.. 2 hari satu malam kt Glory Beach resort.
lama sgt x update blog ni... sampai malas nk menaipnya...
NI ada gambar lah..

Salah satu aktiviti 'pelit' yg sempat dirakam..hehe

Baru Nk start BBQ- BBQ sampai terbakorr
   
Gaya Gwiyomi Pon Boleh.. sila tgk dari kiri ke kanan

Nk lawan Berenang Kata mereka
Ni tgh Cari Siput sedut..ahaks

Ni Semua Ahli Yg P sana