Wednesday, April 20, 2011

Suprise Birthday party.. Ku terharu~~!! (ala2 lagu Rossa ye sebutan)

Arini 20/4

Thanks a lot to my colleagues n my beloved friends coz they successfully did a birthday party for us. Actually I didn’t aspect that they will celebrate my birthday too. yela.. sbb yg buat tu department lain.. aku jangkakan diorg smbut utk org2 diorg ja.. lgpn birthday aku ESOK.. aku ulang lg skali, birthday ialah ESOK..kalo omputih cakap TOMORROW.

Then pg tuh tyme aku p ofis HR (ada la keja skit), at the 1st tyme ada org wish hepy becoming birthday..hihi.. sbb slalunya org wish belated ja..becoming mmg x penah..btw,thanks Wawa..err aku perlu pggil akak ke..hahaha..juz kidding. Actually wawa ada tnya umur aku sabtu lepas. So aku dgn jujurnya ckp br 23 taun.. then dia x pecaya.. sbb dia cakap aku degree holder, so mcm muda la 23 tuh..hihi.. aku pon xpala.. x caya sudey..mybe muka aku nmpk matured kot..erk!!! then dia br tau umur aku 2 ari lepas.. so scra automatiknya dia tau la birthday aku..yela, dia org HR.. so sng la nk dapatkan info ttg worker..eh, tercerita ttg Wawa lak..peace..;p

Actually pg td aku dh suspect dh diorg wat smthing. Sbb beberapa org xda.. pas2 mcm bz smcam ja..sekejap msk, sekejap kuar.. tetiba amat,ikmal, nitha kuar kilang, pas2 sapa lg ntah..aku x sure..yg aku tau ramai org xda.. so dapat la jgka kan.. diorg kuar beli barang la tu~~ eleh, nk blakon g bank smpai 3 org…
tp yg paling x jangka,dgn aku2 skali diorg celebrate…oh terharu..sungguh terharu..mcm nak nyanyi lagu Rossa ja tyme tuh…
Diorg nyanyi lagu brthday, pas2 ada acara potong Kek.. ada 3 bijik kek…. Wewewewe~~~
Sambut birthday aku, Ah Yang dan Zul.
Ramai org join, rakan2 ofis,HOD, manager2 pon ada..Miss Joon, Miss Grace, Encik Halim..tp Encik Murad xda..mybe outstation kot..My beloved Factory Manager pon ada..Mr Matthew (arap2 pasni boleh naik pgkat kot kalo mention nama bos..kikiki)
Dan x lupa gk kpd Kak Emma.. susah payah msk sedap2… then x lupa gk suma org yg terlibat dlm menjayakan Majlis ni..rasanya diorg collect duit ramai2 kot..berapa hengget sorg aku x pasti.

Mcm2 gk menu..Ada KFC, Pizza, Roti Jala, Nasi, Ayam msk Merah, Udang goreng, tembikai, tomyam, pas2 apa lg ntah.. then yg paling penting ada KEK!! Hiihiiihiiii…

Td mmg cenyum abes la.. smpai beberapa org tegur..aku cakap la yg aku tgh blushing.sbb tu la aku senyum.. biasa la.. senyum kan sedekah. Yg 2 ja aku mmpu balas budi..hiihii.. pas2 aku cakap kt diorg, mlm nnt tepat kul 12 mlm sms aku, wish brthay utk aku, apa lg.. diorg wat gaya nk termuntah la…sabo jela..~~

Gmba x byk sgt aku smpt snap..tp nnt aku ada masa aku upload len..nk amek dr org2 len.. xpn kalo nk tgk, usha ja FB aku..nk kena collect gmba dlu dr org2 len..hihii

p/s: mlm ni nk kuar jalan2 n tgk wayang ramai2 dgn gengs lak..Nk celebrate Diba abes presentation PHD dia arini.. x sabo lak..heh3


Eleh.. buka kek senyap2 la tu~~



so suwet la korg...






Byk sgt mknn, srh geng2 store habiskan,..;p

2 comments:

  1. kaw2 jaja nama aku
    kena byr royalti ni
    hahaha
    btw, happy bufday...
    semoga panjang umur murah rezeki(hihi.. kalau murah rezeki bleh belanja aku)

    sweet regards,
    KAKAK wawa ;)
    (hampeh jerk nama)

    ReplyDelete
  2. haahaaa.. thanks "akak:" x saba lak nk tggu encik halim blnja KFC sok... murah rezeki..kiki

    ReplyDelete