Monday, November 16, 2009

Cuti2 Semiconductor





Hari ini adalah 1st day aku cuti…selepas penat lelah aku berkorban masa study…(study la sgt) akhirnya…..

X boleh cuti….sob..sob..sob…bukannya apa.. memandangkan aku ni budak final year, so kena la korban sket…aku kena siapkn projek aku n jalankan experiment. So ,berkampung la aku kt cni (clean room ip lab) …kalo wat sem depan, bz skit la…dgn study lg, wat projek lg….dala ramai budak2 nk guna lab ni sem depan,, So aku redha jela dgn hati yang terbuka n penuh tawadu’…

Semalam ada presentation proposal aku..hm..rasanya ok la.. x byk sgt soalan yg bertubi2 kt aku…Alhamdulillah… pas2 malam td rasa aman ja…aku kuar makan dgn amat, aju, awin, ana, deeba n kaber…then kami lepak2 kt tasek sek 7..men kad sama2.. pas2 amat lak balik, abg dia dtg amek…coz nak tgk perent dia p haji…tp xpa, kami teruskan bermain kad… kami main punya main punya main…tiba2,,,

Tup, lampu tasek trpadam…so utk mengelakkan drpd jadi pape, kami pon blah… pas2 atas cadangan aju, kami pn bersiar2 ke sekitar kawasan rumah org kaya2…sj ja nk tgk rmh impian…tyme 2 pkul 12 lbey dah….pas2 kami pn balik ke flat mmber aku… lepak2..sembang2…smpai kul 3 pg…kmudian aku trpaksa beredar coz soknya nk g ke lab…

So skng aku kt lab ip la nie…dgn din, hajar..amat x dpt dtg..membuat projek dgn penuh perhatian..hehe..…

Ni ada sikit gambar lab aku…

1 comment:

  1. salam.aku dpt blog hang dr liyana johari. dh follow. ;)

    ReplyDelete