Friday, August 23, 2013

AiDilFitri 2013

Rasanya belum terlambat kan nk update blog pasai haghi raya ni kan..ehehe

Rasa tahun ni sama ja spt tahun2 sudah..persiapan pn mcm biasa.. xdk apa yg lain pn..
Rasanya kalau nk lain pn aku kena kawin la.. >_<

Sehari sblm raya, akak sulung aku call..kali ni wakenabeb..
( Spt biasa, stiap tahun dia akan sponsor kuih raya.. hihi.. slalunya mmg byk ah kuih2 yg dia beli.. mmg x abis satu keturunan  mggu.)
Dia call dia tanya ada beli kuih raya x? (aku sentap) rupanya dia x beli utk kami thn ni.. haha.. aku gelak sndiri..so sblm raya dh dpt pengajaran.. jgn dok harap org sgt..So aku pn trus ke kedai la.. abg2 akak2 x blk g.. taun ni raya kedua diorg blk..aku beli semua kekacang n kerepek..hihi.. sttle..
Pasni kena pakat lah dgn abg2 n akak2 beli kuih raya..

So 1st day raya aku la yg jd tukang bancuh ayaq.. nasib baik aku terer wat ayaq.. emm dap dap.. haha..
2nd day, semua blk.. yeayyy!! mercun mmg byk gila stok abg aku.. dia beli kt siam,, puas mainnn.. mcm mlm merdeka...

Pastu aku p meraya rmh sedara mara, mmber2 semua.. bestt.. raya tiap2 thn memang meriah.. I Loike!!!

1st Day Raya La kn..

Ni mmber2 skolah menengah.. Raya kedua p melepak jap dgn mereka,,

Konon2 photoshoot tepi sawah..hihi.. rmh mmber sg daun

Cak!! Posing sikits

My Youngest Nephew/Cousin

Family.. x semua ada time ni.. Nasib ler korg xdak dlm gambar..hihi

Malam2 after Barca lwn Malaysia


Lagi DI tepi sawah

Antara Mercun yg ada.. yg ni best!!




No comments:

Post a Comment